TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nitecore TIP 2017. Îmbunătăţirile noii versiuni Tip

Nitecore a lansat deja câteva serii de lanterne-breloc de succes: Tube, seria T și TIP. Dintre acestea, TIP a devenit rapid populară. Dar, pentru că se simţea nevoia unei "împrospătări", Nitecore a venit cu modelul îmbunătăţit Nitecore TIP 2017.

Nitecore Tip 2017 Ce imbunatatiri aduce noua versiune Tip #2

Principalele modificări sunt: interfaţa cu două butoane comutatoare, uşor de utilizat, și noul clips de prindere, care are si rol de protecţtie a portului micro-USB.

Prima întâlnire

Nitecore TIP versiunea 2017 păstrează echiparea cu LED CREE XP-G2 S3, dar vine cu câteva îmbunătăţiri care te vor încânta: inelul metalic din jurul lentilei reprezintă un detaliu de design de efect, cele două butoane comutatoare separate uşurează mult utilizarea, iar clipsul de prindere, schimbarea cea mai vizibilă, care acoperă şi protejează portul USB, se poate ataşa în patru moduri, iar prinderea şi detaşarea lui se fac cu uşurinţă.

Uşoară ca o pană, de dimensiuni reduse (încape în podul palmei), Nitecore TIP 2017 este o lanternă uimitor de solidă şi este echipată cu inel de prindere foarte rezistent, care poate susţine până la 30 de kilograme! Surprinzătoare performanţă, ţinând cont că vine de la o lanternă de 23.5 de grame şi de doar şase centimetri!

Reflectorul de calitate are suprafaţă texturată, tip coajă de portocală (orange-peel), pentru un fascicul de lumina blând.

Lanternă reîncărcabilă, Nitecore TIP versiunea 2017 este echipată cu LED-uri încorporate care te informează asupra statusului încărcării (culoarea verde indică încărcare completă). Încărcarea, prin portul micro-USB, este rapidă, durează aproximativ o oră.

Nitecore Tip 2017. Ce imbunatatiri aduce noua versiune Tip #1

Interfaţă

Noul Nitecore TIP are două moduri de utilizare - Daily şi Constant. Puteţi verifica / alege cu uşurinţă modul în care va aflaţi prin apăsarea şi menţinerea în această poziţie a ambelor butoane: un flash înseamnă modul daily, două flashuri înseamnă mod constant. În modul daily, TIP 2017 se opreşte după 30 de secunde, cu sau fără funcţia momentană. În modul constant, lanterna luminează continuu. Modul Daily este ideal pentru iluminarea de scurtă durata şi reprezintă o soluţie ingenioasă pentru a observă imediat când se activează accidental în buzunar.

Caracteristici Nitecore TIP 2017

Ultralow 1 lumen - 46 ore

Mediu 35 lumeni - 6 ore 30 min

High 150 lumeni - 1 ora 30 min

Turbo 360 lumeni - 30 minute

Alimentare: acumulator Li-Ion, 500 mAh

Standard IP54.

Rază: 74 metri.

Intensitate luminoasă maximă: 1.400 cd.

Leave a Reply