TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Cele mai bune lanterne cu led

Cele mai bune lanterne cu led pe care principalii producători (Nitecore, Fenix, LED Lenser, Petzl) le aduc în România.

Cele mai bune lanterne cu led Nitecore MH27: lanternă reîncărcabilă tactică, echipată cu dotată LED CREE XP-L HI V3. Putere maximă de 1000 de ore.

 

Update: Ianuarie 2017

Nitecore

Dacă eşti pasionat de gadgeturi, lanternele Nitecore sunt pe gustul tău. Lanternele produse de Nitecore, parte a companiei Sysmax, încorporeză - fie că este vorba de modele tactice sau de uz general - cele mai recente tehnologii din domeniu. De altfel, pilonul definitoriu pentru dezvoltare a fost faptul că extinderea continuă, acoperind toate segmentele de lanterne şi o gamă largă de accesorii, a mers mână în mână cu adoptarea celor mai avansate tehnologii la scurt timp după ce acestea erau anunţate/ disponibile (ceea ce puţini producători o fac) - de exemplu, LED-uri de ultimă oră, sisteme de disipare a căldurii, tehnologia turnării. Încă din 2013, potrivit theknifecenter.com, Nitecore se număra printre liderii industriei, spuneam în Cele mai bune branduri de lanterne profesionale în 2016.

Cele mai bune lanterne cu led  Nitecore

Nitecore MH27 este o lanternă reîncărcabilă cu caracter tactic, echipată cu dotată LED CREE XP-L HI V3, cu putere maximă de 1000 de lumeni, autonomie functionala de pana la 708 ore în modul Lowde ore si un fascicul luminos care acopera pana la 462 metri. Este dotată cu tehnologia ATR (Advanced Temperature Regulation), graţie căreia MH27 detectează temperatura internă în timp real și ajustează gradual nivelul de luminozitate în funcție de aceasta. În plus, are trei led-uri suplimentare colorate pentru aplicații tactice - albastru, roșu, verde.

Nitecore MH12 este o lanternă reîncărcabilă robustă care furnizează o putere maximă de 1000 de lumeni, o autonomie de până la 520 de ore şi acopera 232 de metri. Are integrat un indicator al nivelului acumulatorului: când Nitecore MH12 este pornit, indicatorul va clipi la fiecare două secunde daca nivelul acumulatorului scade la 50%. Indicatorul clipeşte mai repede când nivelul acumulatorului este sub jumătate.

Nitecore TM36 Lite: performanţe maxime, dimensiuni reduse. Este o lanternă reîncărcabilă cu putere maximă 1800 de lumeni, autonomie 37 de ore, rază de 1100 de metri, afişaj OLED. Cele 5 trepte de luminozitate, între 50 si 1800 de lumeni, o adapteaza unei game largi de utilizări.

Nitecore TM06S se remarcă prin forma compactă, furnizează un incredibil flux luminos de 4000 de lumeni în modul Turbo și acoperă 359 de metri. Utilizează 4 LED-uri CREE XM-L2 U3 și are o autonomie maximă de 560 de ore.

Nitecore T5s  este o lanternă de numai 19 grame, alimentată de o baterie AAA. Datorită dimensiunilor reduse, Nitecore T5s se poate prinde la breloc sau, cu ajutorul clipsului detaşabil din inox, se agaţă de buzunar, de banda elastică a lanternei frontale sau de centură. Putere maximă 70 de lumeni, rază 36 de metri, autonomie maximă 28 de ore.

Fenix

Fenix şi-a demonstrat de-a lungul anilor fiabilitatea pe teren, câştigand încrederea consumatorilor. Sunt lanterne cu led robuste, cu consum eficient şi fascicul luminos de calitate.

Cele mai bune lanterne cu led Fenix

Fenix RC09 Este o lanterna reîncărcabilă de doar 7 centimetri, echipată cu un cablu de încărcare ingenios: are un capăt magnetic, dar permite și alimentare micro USB. Furnizează 550 de lumeni și acoperă 115 metri.

Fenix HL55 foloseşte LED Cree XM-L2 T6, are patru trepte de iluminare, plus un mod burst de 900 de lumeni, o autonomie de 150 de ore (in modul Low) si este alimentata de un acumulator 18650 sau doua baterii CR123A. Capul lanternei este amplasat într-o carcasa metalică ce are rolul de disipare a căldurii şi a forţei impactului.

Fenix TK75  este o lanternă compactă de 4000 de lumwni ce utilizeaza 4 acumulatori 18650 (sau 8 baterii CR123A) și 4 LED-uri CREE XM-L2 U2. Iluminează o suprafață mare atât la apropiere, cât și la distanță, datorită combinației de fascicul larg și fascicul concentrat. Are o rază de 650 de metri. Oferă o vedere panoramică și o vizibilitate "ca în timpul zilei".

Fenix E41 este o lanternă LED ultra-compactă care, cu o putere maxima de 1000 de lumeni si un fascicul de 275 de metri, poate sa devina o eficienta lanternă de căutare. Functionează cu patru baterii AA.

LED Lenser

În acest caz, vorbim de lanterne cu led cu focus reglabil si lupa, produse de firma germană Zweibrueder.

Frontalele H7R.2 si H14R.2 sunt cele mai bune lanterne cu led pentru pescari.

Gama LED Lenser SEO (cu modelele SEO3, SEO5 si SEO 7R), dedicată montaniarzilor şi iubitorilor de mişcare, vine ca un competitor direct pentru Petzl.

Petzl

Este un brand consacrat în cercurile iubitorilor de munte. Este, în principal, producător de accesorii şi echipamente de securitate pentru căţărari montane şi alpinism utilitar.

Lanterna frontală Petzl PIXA 3R este un model reîncărcabil compact, cu trei moduri de iluminare, care oferă posibilitatea de a fi configurat pentru a adapta iluminarea conditiilor de acţiune.
Ofera trei tipuri de configuraţii: STANDARD: echilibru între putere şi durata de funcţionare a bateriei, MAX AUTONOMY: durata de funcţionare a bateriei este prioritară (12 ore), MAX POWER: puterea este prioritară (55 de lumeni).

Petzl TIKKINA: putere 80 de lumeni, raza 35 de metri, lumină 6000 - 7000k. Este special proiectată pentru iluminare la apropiere. Are doua moduri de iluminare care ii permit adaptarea la tipul de activitati pe care le desfasoara utilizatorul: mod ambient, cu unghi larg, luminozitate scăzută, fără efect de orbire şi mod de proximitate, cu unghi larg pentru iluminare la apropiere.

Petzl TIKKA+ Lanternă frontală pentru outdoor care beneficiază de tehnologia Constant Lighting (luminozitatea nu scade pe măsură ce bateriile se consumă), este dotată cu LED roşu si oferă mai multe moduri de iluminare, cu un maxim de 160 de lumeni.

 

 

 

 

 

Leave a Reply