TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Cum lanterna LED iti poate salva viata

O Lanterna LED cu un fascicul luminos puternic, autonomie indelungata si modalitati multiple de semnalizare devine vitala in situatii de urgenta. O Lanterna LED cu un fascicul luminos puternic, autonomie indelungata si modalitati multiple de semnalizare devine vitala in situatii de urgenta.

O lanterna LED performanta iti poate salva viata in situatii limita si dezastre naturale, precum precum cutremur, ratacirea drumului pe timpul noptii sau urgenta in trafic.

De obicei, o lanterna de uz general este folosita pentru sarcini curente, cum ar fi cautarea unui obiect pierdut intr-un loc intunecos sau in caz de pana de curent, iar in excursii pentru urmarea drumului (a potecii) pe timp de inserare. Pe langa asta, exista insa momente in care o lanterna LED iti poate salva viata. Iti prezentam 3 motive care-ti demonstreaza de c e bine sa ai mereu la indemana - la breloc, acasa si in masina - o lanterna LED performanta.

3 situatii in care lanterna LED iti salveaza viata

  • Cutremur

Lanterna LED este cruciala, in timpul si dupa producerea acestuia, mai ales daca are o magnitudine mare si determina oprirea curentului. Si ca sa ducem scenariul si mai departe: daca ramai blocat in casa sau daca trebuie sa salvezi pe cineva. Prin sistemul Cree LED, lanterna LED furnizeaza un fascicul luminos care acopera o arie larga, inclusiv zone laterala, si are o autonomie mare. De asemenea are moduri de semnalizare (SOS sau Strobe) care atrag atentia. Modelul Fenix TK50 are chiar trei moduri de semnalizare: SOS, STROBE si WARNING FLASH. Iata de ce o sursa de iluminare de calitate trebuie sa existe mereu in trusa casnica de urgenta.

  • Camping si excursii

O situatie mai frecventa este cand te afli intr-o excursie si esti surprins de caderea noptii. Sa gasesti drumul in intuneric, mai ales daca te afli intr-un loc necunoscut, este o problema grava. In aceasta situatie de urgenta ai obligatoriu nevoie de o lanterna LED cu un fascicul luminos puternic si cu autonomie indelungata.

  • Urgenta in trafic

Daca masina ta se defectueaza, o lanterna LED, cu niveluri special dedicate semnalizarii, poate fi chiar mai utila decat avariile sau metodele clasice, in special pe timp de noapte. De asemenea, fasciculul concentrat al lanternei LED este  util pentru a inspecta ceea ce se afla sub capota.

4 thoughts on “Cum lanterna LED iti poate salva viata ”

Leave a Reply