TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lanterne de vanatoare cu lumina verde

Kituri, lanterne de vanatoare cu lumina verde si filtre de aceeasi culoare pentru ture reusite.

 

Nitecore Chameleon CG6 este o  aparitie recenta printre modelele de lanterne de vanatoare cu lumina verde Nitecore Chameleon CG6 este o aparitie recenta printre modelele de lanterne de vanatoare cu lumina verde

 

Pe langa diversele tipuri de prinderi, filtrele colorate sau LED-urile colorate incorporate se numara printre dotarile definitorii ale unei lanterne de vanatoare.

Dintre cele trei tipuri de culori, verde, rosu si albastru, lumina verde este lipsita de efectul de orbire si este greu de sesizat de catre animale, fiind indicata in turele de vanatoare. Lumina verde este cea mai vizibila pentru ochiul omenesc pe timp de noapte.

Lanterne de vanatoare cu lumina verde inclusa

Lanternele Nitecore, seria Chameleon, cu LED-uri colorate

Chameleon CG6 foloseste doua LED-uri principale, unul alb si unul CREE XP-E verde de 3000 mW, plus moduri de semnalizare colorate secundare. LED-ul principal verde are o putere de 185 de lumeni si 3 setari ale luminozitatii.

Modelele CB6 si CR6 au performante apropiate, diferenta este ca folosesc LED-uri principale de culoare albastra, respectiv rosie. Nitecore CU6 si Nitecore CI6 completeaza seria cu lumina ultravioleta si infrarosie.

Laser Genetics

Un brand interesant, cu lanterne de vanatoare cu lumina verde, este Laser Genetics, care aduce modele cu dotari si caracteristici dedicate acestui segment: iluminare laser, rezistenta la temperaturi scazute, azot impotriva umezelii. Dam ca exemplu Laser Genetics ND5 Long Distance Laser Illuminator care utilizeaza un spectru de lumina verde, cu o distanta maxima de acoperire de cinci kilometri si localizare precisa a tintei pana la 228 de metri de metri. Lumina laser verde cu frecventa 532 nm. Se livreaza impreuna cu doua baterii CR123A.

Seturi de vanatoare cu accesorii si filtre colorate

Nitecore a sesizat potentialul acestui segment si au adus pe piata o serie de kituri de vanatoare pentru fiecare dintre modelele seriei Chameleon (exemplu, kit de vanatoare Nitecore CG6, kit de vanatoare Nitecore CR6 etc.). Astfel, aceste lanterne de vanatoare cu lumina verde, albastra, rosie, infrarosie si ultravioleta intra in componenta unor kituri complete de vanatoare, in care sunt insotite de filtre de culoare, intrerupator cu fir, adaptor pentru masina, prindere pe arma, inel tactic, incarcator inteligent i2 Nitecore, acumulatori 18650.

Pe langa seturile de vanatoare din seria Chameleon, Nitecore a mai dezvoltat kituri de vanatoare pentru alte modele dedicate acestui segment: este vorba de kituri de vanatoare MT25 si MH25 care includ filtre de culoare rosie si verde. De asemenea, Nitecore a aplicat aceeasi strategie, aducand accesorii de vanatoare si filtre rosii si verzi modelelor Nitecore P16, vedeta site-ului Easylight Romania pe segmentul lanterne de vanatoare, si Nitecore P15.

Seturile de vanatoare Olight V2 si Olight V1 sunt formate din lanterna Olight M20S-X, in primul caz, si M20-X, in al doilea, alaturi de care includ si filtre verzi, pe langa alte accesorii dedicate.

Lanterne de vanatoare cu filtre verzi dedicate

Fenix acorda o atentie speciala seriei tactice TK,pentru care a creat filtre dedicate de culoare rosie, verde si albastra.

La capitolul accesorii, Olight are o gama diversa de filtre dedicate lanternelor de vanatoare, acestea fiind gandite pe serii sau chiar modele. Dintre acestea amintim filtru verde pentru Olight M3X, filtru verde pentru modele M (M20, M20S-X. M21-X, M20-S) . 

 

Leave a Reply