TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lanterne sub 100 de grame

Am făcut o listă cu lanterne breloc, adică lanterne care cântăresc cel mult 100 de grame. Din această categorie de lanterne cele mai multe au o greutate medie de 70 de grame cu baterie.

Lanternele sub 100 de grame fac parte din categoria lanternelor EDC (evry day carry), iar greutatea lor  redusă spune două lucruri: că sunt versatile și pot fi utilizate în mai multe scopuri și că sunt rezultatul unui cumul de tehnologie de nouă generație începând de la detaliile electrice și electronice și terminând cu materialele din care sunt realizate.

Toate aceste lanterne sub 100 de grame au becuri LED, o eficiență excepțională a raportului putere de iluminare și energia înmagazinată de baterie/acumulator, toate pot să se alimenteze și cu baterii și cu acumulatori și au o intensitate luminoasă variabilă.

Există câteva modele care sunt mici bijuterii ale tehnicii, sunt extrem de practice, versatile și
multifuncționale. Cele trei modele de mai jos sunt o dovadă - dacă mai era nevoie, a performanțelor la care pot ajunge aceste intrumente extrem de utile.

1. Armytek Prime A2 are 94 de grame (fără baterii) și o lungime de 14,4 centimetri. lanterna intră
concomitent în categoria outdoor și EDC. Fluxul luminos este de 500 de lumeni și ajunge la 130 metri, și asta cu doua baterii sau acumulatori AA. Performanțele nu se opresc aici. Prime A2 are 6 trepte de iluminare, de la 500 de lumeni/ cu autonomie de o oră, până la 1,7 lumeni - cu autonomie de 300 de ore și, respectiv 0,15 lumeni unde autonomia lanternei ajunge la performanța de a rezista 130 de zile (fără întrerupere!). Producătorul oferă o garanție de 10 ani pentru această lanternă și nu degeaba. Becul LED este  fără moarte, iar materialul din care este făcută carcasa lanternei rezistă fără probleme la șocuri repetate, în  condițiile în care lentila lanternei are grosimea de un centimetru.

lanterne sub 100 de grame

2. Armytek Wizard V2, cea mai nouă versiune a lanternei Wizard, are 48 de grame - fără baterii și o lungime de 10,1 centimetri. În ciuda dimensiunilor foarte mici, lanterna este o lanternă veritabilă, cât se poate de serioasă, având un flux luminos de 1050 de lumeni și o ”bătaie” de 108 metri. Toate acestea cu un singur acumulator 18650 sau două baterii/acumulatori R/CR123A. Lanterna are o autonomie o oră și jumătate, la 1050 de lumeni, 18 zile la o intensitate de 2 lumeni și 100 de zile, neîntrerupt la o intensitate de 0,2 lumeni.

Capul lanternei este confecționat din inox, placat cu titan, astfel că lanterna este foarte rezistentă și
poateface făță fără daune la caderi, impact și vibratii, iar componentele interne sunt asamblate într-o capsulă din aluminiu pentru protecție suplimentară la șocuri.

lanterne sub 100 de grame

3. Armytek Prime C1 este cea mai ușoară lanternă, are doar 48 de grame fără baterii și poate avea o autonomie de jumătate de oră la putrea maximă de 400 de lumeni, și una de 130 de zile la o intensitate luminoasă minimă de 0.15 lumeni. capacitățile excepționale ale acestei lanterne mici nu se opresc aici. Este rezistentă la șocuri, extrem de ușor manevrabilă, iar butonul pentru accesoarea funcțiilor luminoase este amplasat lateral, lângă capul lanternei,  este galben și mare ceea ce-l face ușor de identificat (in geantă, în buzunar sau pe întuneric). Lanterna asigură o iluminare optimă pentru majoritatea activităților, iar intensitatea luminoasă aleasă rămâne constantă pe toată durata de viață a acumulatorului, ceea ce este remarcabil.

lanterne sub 100 de grame

Sursa foto: easylight.ro

 

Leave a Reply