TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lanternele reîncărcabile. Detaliile care contează

Lanternele reîncărcabile câștigă din ce în ce mai mult teren în fața celor alimentate cu baterii de unică folosință. Află care sunt detaliile care contează în cazul lanternelor reîncărcabile.

Există două tipuri de lanterne reîncărcabile: cele care folosesc acumulatori reâncărcabili și cele care se pot încărca direct la priză, de la sursă de curent.

nitecore_tm26_www.easylight.ro_3_1

Prima lanternă reîncărcabilă a fost disponibilă sectorului de pază și securitate (cum ar fi poliția și pompierii) la începutul anilor '80. Lanterna a fost considerată revoluționară pentru că era durabilă și extrem de eficientă pentru utilizare, se putea reîncărca și folosi pe termen lung. Lanterna a fost adoptată de pompieri, polițiști și mecanicii auto - categorii profesionale care folosesc lanternă, frecvent, pentru perioade lungi de timp.

La modul general despre lanternele reîncărcabile se poate spune că sunt modele avansate din punct d evedere al performanețelor. Multe modele suportă acumulatori de mai multe modele. Un mare avantaj al lanternelor reâncărcabile este puterea constată. Acumulatorii folosesc 1,2 volți de energie de-a lungul întregului proces de utilizare, față de bateriile de unică folosință care încep de la 1,5 volți pentru că valoarea să scadă treptat.

Citește și: Lanterna ideală și caracteristicile lanternelor de uz general

Lanternele reâncărcabile sunt considerate prietenoase cu mediul pentru că produc mai puține deșeuri, deoarece pot fi reîncărcate și reutilizate de sute de ori. De asemenea, utilizează  mai puțină energie deoarece reîncărcarea bateriile este mai eficientă decât costul și energia utilizate pentru producerea unor noi baterii.

Implicit acestea sunt mai iefitine în utilizare și mult mai eficiente și stabile în timp în ceea ce privește performațele.

Acumulatorii au o anume durată de viață, dar simpla înlocuire a acestora  pemite reutilizarea lanternei. Cel mai mulți dintre acumulatorii reâncărcabili suportă cirac 500 de cicluri de încărcare, ceea ce este extrem de practic.

Lanternele reîncărcabile au un cost inițial mai ridicat, dar acesta se amortizează în timp deoarece nu este nevoie de schimb de baterii. De regulă, sunt lanterne reâncărcabile sunt  indicate persoanelor care le utilizează mult, zi de zi. După o zi de lucru sunt puse la încărcat și, a două zi, pot fi folosite de nou, cu aceleași performanțe.

Citește și: Lanterna cu LED. Performață și fiabilitate

O particularitate a lanternelor reîncărcabile este faptul că sunt, în general, mai mari și mai grele decât cele normale.

Sursa foto: easylight.ro

Leave a Reply