TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nitecore TUBE, brelocul ideal

Nitecore TUBE este cea mai ușoară lanternă reîncărcabilă Micro-USB din lume, fiind un model tip breloc, cu acumulator Li-Ion integrat. Utilizează un LED performant care furnizează o putere maximă de 45 de lumeni, are o autonomie maximă de 48 de ore și cântărește doar 9,6 grame.

Tube_en2

Nitecore TUBE este realizată din policarbonat durabil cu un conector breloc din oțel inoxidabil și este soluția ideală penru breloc, mai ales că este soluia ideală pentru a rezolva situații neașteptate în care rămâi pe întuneric - în lift, în casă, pe stradă, în metrou sau oriunde altundeva unde o sursă de lumină este necesară imediat.

Lanterna produsă de Nitecore este un sistem extrem de performant, atât prin excepționala rezistență a carcasei, dar și prin sistemul de iluimare cu LED, sistemul de reîncărcare (prin USB), dar mai ales prin puterea maximă a fasciculului luminos și prin autonomia acesteia la capacitatea minimă. Putere maximă de 45 de lumeni pentru o oră și 48 de ore la intensitate de un lumen.

Tube_en

Lanterna Nitecore TUBE are un comutator care permite variații între 1 și 45 lumeni.

Datorită dimensiunilor reduse, lanternă LED Nitecore TUBE se poate prinde la breloc cu ajutorul inelului metalic rezistent la o greutate de până la 35 kilograme. Lanterna este disponibilă în cinci culori: negru, albastru, roz, verde, transparent.

Tube_en3

Lanternă reîncărcabilă Nitecore TUBE stabilește noi repere în gamă de miniaturizare, funcționalitate și performanță, ceea ce o face un cadou perfect și una din cele mai bune soluții din categoria de lanterne evry day carry (EDC), adică acele lanterne pe care le poți avea tot timpul cu tine, în poșetă, în torpedoul mașinii sau, agățate de brelocul de la chei.

Sursa: flashlight.nitecore.com/

Leave a Reply