TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ce sunt filtrele colorate pentru lanterne și la ce folosesc

Lanternele profesionale beneficiază de avantajul de a converti lumina albă în lumină colorată în roșu, verde sau albastru, cu utilități specifice, prin intermediul filtrelor colorate.

Filtrele colorate pentru lanterne au proprietatea de colora fasciculul luminos. Prin folosirea acestor filtre colorate lanterna devină utilă și în situații speciale, unde lumina albă nu este eficientă, necesară sau unde lumina albă nu mai este utilă.

Există în principal trei filtre de culoare: roșii, verzi și albastre, fiecare în parte având utilitatea sa proprie și fiind necesare pentru anumite situații. Toate filtrele pentru lanterne profesionale sunt rezistente la temperatură ridicată, sunt realizate din sticlă ultra-clară, întărită, cu înveliș antireflexie.

Filtrul adaptor de culoare rosie este ideal pentru vederea pe timp de noapte pentru vânătoare, pentru că nu sperie animalele, dar este ideal și pentru vizibilitate bună pe timp de ceață și fum.

Filtrul adaptor de culoare verde are proprietatea de a fi extrem de prietenoasă cu ochiul uman. Mai mult lumina de culoare verde este cea mai vizibilă pentru ochiul omenesc în timpul nopții. Lumina verde este ideală pentru pescuit și vânătoare, este prima alegere dacă trebuie să citești sau să te orientezi cu o hartă. Lumina verde este cea mai folosită lumină de semnalizare în timpul nopții, fiind vizibilă și în condiții de ceață, ploaie, fum sau ninsoare.

filtru_rosu_nitecore_nfr25_2

Filtrul adaptor de culoare albastră este soluția ideală pentru lumină prietenoasă la partidele de pescuit nocturn. Ca și celelelalte filtre de culoare și cel albastru asigură o bună vizibilitate în condiții de ceață și fum.

Citește și: Ce contează la o lanternă

Toate aceste filtre colorate sunt ideale pentru a semnaliza situații de urgență, fiind vizibile de la mare departare.

filtru_difuzor_alb_nitecore_nfd25_2

Pe lângă aceste filtre colorate există și un filtru difuzor alb care convertește fasciculul luminos al lanternei într-o lumină difuză, ideală pentru ciclism, citit și iluminare la apropiere.

Vezi mai multe aici: easylight.ro

Leave a Reply