TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Două noutăți de la Nitecore. Performanță și fiabilitate

Produsele remarcabile de la Nitecore vin cu două noutăți pe care merită să le iei în calcul dacă ești în cautarea unui produs performant, multifuncțional și fiabil.

Prima noutate a Nitecore este Lanternă LED profesională Nitecore TM26 (parte din seria Tiny Monster). lanterna este pur și simplu o apariție spectaculoasă. Are patru capete, o putere incredibilă de 4000 de lumeni, doar 14,2 cm lungime și opt setări de luminozitate (niveluri și moduri de iluminare). Tiny Monster sau cea mai mică lanternă din lume care poate produce o intensitate luminoasă de 4000 de lumeni. Foloseste sitemul CREE XM-L2 U3 LED-uri, alimentare tip 4 x 18650 sau 8 x CR123 sau 1 x Acumulator NBP52 Nitecore și are afișaj OLED.

nitecore_tm26_www_easylight_ro_26_1_3

Lanterna are un circuit de protecție în caz de supra-încălzire, absolut necesar dacă lum în calcul intensitatea luminoasă uriașă. Lanterna are cinci niveluri de iluminare între 3 și 4000 de lumeni care pot fi accesate prin intermediul unui switch patentat în două trepte. Nitecore TM26 este prevăzută cu display OLED alb care afișează toate datele necesare: statusul bateriei, voltaj, cât timp de funcționare mai ai la dispoziție, temperatura, putere utilizată și nivel de iluminare.

Lanterna are, în condițiile unui intensități excepționale, o autonomie extrem de mare de până la 1000 de ore.Este adaptată pentru ca în situații de urgență șă poată funcționa pe bază unui acumulator 18650 și a două baterii CR123. Încărcarea se face direct în lanternă. Lanterna are un filet pentru montarea tripodului, în cazul în care dorești să o folosești fixă sau pentru fotografii. Punctele de contact ale circuitului sunt placate cu aur ceea ce conferă o conductibilitate sporită și durabilitate foarte mare.

Lanterna este, în acest moment una dintre cele mai avansate apariții din punct de vedere al dotării tehnologice, iar un argument în plus în favoarea fiabilității este durata garanției oferită de producător care este de doi ani.

lanterna_led_nitecore_ec4_1

A doua noutate de la Nitecore  este lanternă LED Nitecore EC4 care reprezintă o inovație în domeniu datorită construcției sale. Corpul lanternei este turnat dintr-un aliaj de aluminiu, dintr-o singură bucată (Unique Integrated Technology - UIT), fără compartiment pentru baterii sau alte elemente, ceea ce-i asigură o greutate redusă, o formă ultra-compactă și o rezistență maximă la impact.

Nitecore EC4 atinge 1000 de lumeni, în modul Turbo, acoperă până la 322 de metri și este alimentată de doi acumulatori Li-Ion 18650 (dar este compatibilă și cu baterii litiu CR123, în acest caz fiind nevoie de patru baterii). Cei doi acumulatori sunt așezați unul lângă altul, fără spațiu între ei, în acest fel lanternă putând să aibă dimensiuni mai mici (diametrul este de doar patru centimetri)

Lanterna are un design ergonomic, grip excelent, iar în coadă lanternei esete montat un conector de tripod și are un indicator LED albastru care prezintă situația rezervei de energie din acumulatori. Lanterna are acces direct la Turbo și Ultralow, are cinci trepte de luminozitate (inclusiv Turbo) și trei moduri de semnalizare, ceea ce o face utilă în cele mai diferite situații.

Durata de viață a lanternei în modul Turbo - 1000 lumeni este de 1.30 ore. În modul high - la 520 lumeni este de 3.45 ore, modul medium asigură o durată de viață de 7.45 ore, la 240 lumeni, iar la modul low, adică 80 lumeni, durata de viață este de 19.45 ore. La minimum de un lumen, durata de viață a lanternei este de 260 ore, adică mai mult de zece zile fără pauză.

Mai trebuie sus că lanternă LED Nitecore EC4 are standard IPX-8, este submersibila la doi metri, iar construcția îi asigură cel mai înalt grad de protecție împotrivă apei și a prafului.

Leave a Reply