TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Trei caracteristicie esentiale ale lanternelor pentru pescuit

Lanternele pentru pescuit ca și lanternele pentru vânătoare trebuie să aibă o sumă de caracteristici care să le facă utile pescarului. În ceea ce privește lanternele pentru pescuit acestea trebuie să îndeplinească simultan trei conditii fundamentale.

drava-663680_1280

1. Să-ți lase mâinile libere. Un pescar trebuie să aibă două mâni, mereu! În consecință lanterna ideală pentru pescuit trebuie să fie una frontală, care se poartă atașată pe cap sau una care să poată fi agățată, iar fasciculul îndreptat către locul de interes. Ideale sunt lanternele frontale, pentru că te ajută să vezi exact în locul în care trebuie să vezi și-ți lasă mânile libere, mereu. Cele care au senzor de reglare a luminii sunt cele mai bune alegeri.

Citeste si: Lanterne frontale

2. Să poată fi adaptată la lumină roșie sau să poată fi atașat un filtru roșu. Lumina roșie este lumina care nu deranjează peștii în apă și este o condițiie obligatorie pentru un pescar care se respectă.

Citeste si: Ce sunt filtrele colorate pentru lanterne și la ce folosesc

3. Intensitatea luminoasă trebuie să bată la mai multe zeci de metri. Lanterna ideală pentru pescuit trebuie să aibă și un mod BOOST, dar care să poată face și o lumină eficientă în jur.

Citeste si: Lanterna de vanatoare

Atunci când alegi o lanterna pentru pescuit este necesar să iei în calcul și modul de alimentare: baterii sau/și acumulatori la care se adaugă tipul acestora. Lanterna ideală trebuie să permită utilizarea a mai multor tipuri de baterii și acumulatori, adaptat la necesități și, mai ales, la condițiile meteo și temperatură.

Nu în ultimul rând lanternele pentru pescuit trebuie să fie cu grad mare de impermeabilitate, motivul fiind evident.

Cele mai bune, mai utile și mai cometitive lanterne de pescuit sunt cele de aici.

Fir intins!

Sursa foto:  pixabay.com

Leave a Reply